patrick_en_busMijn naam is Patrick Kasteel. Al een hele ruimte tijd zit ik in de bouw en installatie wereld. Ik heb altijd voor een werkgever door heel Nederland allerlei klussen gedaan. In 2012 ben ik voor mezelf begonnen.

Dankzij mijn veelzijdigheid en de kwaliteit die ik aflever kan ik elke klus aan op gebied van

  • Elektra
  • Centrale verwarming / ketels
  • Zonne- energie & airco
  • Satellietsystemen
  • Loodgieterswerk
  • Sanitair
  • Inbraak en camera beveiliging
  • Databekabeling
  • Allround klussen in en om het huis

Mijn bedrijf en ik zijn gevestigd in Aalten en vanuit mijn opslagplaats ben ik in heel Nederland actief. Mijn netwerk heb ik opgebouwd door de jaren heen en de klanten weten mij telkens weer te vinden voor een klus. Neem een kijkje in het foto album om een indruk te krijgen van mijn werkzaamheden.

Gedreven door passie wil ik per se dat mijn klanten na afloop tevreden zijn. Voor mij is het voortraject net zo belangrijk als het uitvoerende werk. Dankzij mijn ervaring kan ik het voortraject goed inschatten en communiceren met u als klant.